میکرونیدلینگ

هر آنچه که باید درباره میکرونیدلینگ بدانید ، در این مقاله از زبان دکتر خاک سفیدی بیان می کنیم ، میکرونیدلینگ یک تکنیک بسیار جدید می باشد که به شکل گسترده دردنیا در حال حاضر در حال استفاده است ، کار اصلی آن تحریک کلاژن سازی و یک روش غیرتهاجمی است که با ایجاد یک التهاب کنترل شده باعث تحریک بدن به تولید کلاژن و الاستین طبیعی می شود .

در این روش با یک قلم مخصوص که یک سر آن سوزن های متفاوتی است ، کار انجام می شود، قلم های مخصوص در شکل ها و سایزهای مختلفی وجود دارد.هر شخص سری مخصوص خودش را  برای ایمنی و عدم انتقال بیماری خواهد داشت. در این روش هزاران کانال میکروسکوپی بر روی پوست ایجاد می کند و اگر با داروهای مزوتراپی ترکیب شود، نتایج شگفت انگیزی را به همراه دارد.

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ نوعی عمل زیبایی کم تهاجمی است که در آن با سوزن‌هایی ظریف سوراخ‌های ریزی را در پوست ایجاد می‌کنند. این فرایند تولید کلاژن طبیعی بدن را تحریک می‌کند و همین امر باعث بهبود بافت و رنگ پوست، کاهش خطوط ریز و چین و چروک‌ها و کاهش جای اسکار و هایپرپیگمانتاسیون می‌شود.

ناحیه تحت درمان را با کرم مخصوص بی‌حس می‌کنند و سپس دستگاه کوچکی را که سوزن‌های ریزی دارد، روی آن ناحیه می‌کشند. در واقع با این سوزن‌ها به پوست فرد آسیب مثبتی وارد می‌شود! این آسیب‌های کنترل‌شده، پاسخ درمانی و طبیعی بدن را تحریک می‌کنند و منجر به افزایش تولید کلاژن و الاستین می‌شوند و همین امر می‌تواند منجر به صاف‌تر، سفت‌تر و جوان‌تر شدن پوست شود.

این روش به دلیل اثربخشی بالا در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. اگر این شیوه درمانی توسط پزشکی مجرب انجام شود، خطری برای فرد نخواهد داشت. با این حال بروز مقداری التهاب، تورم و کبودی پس از اجرای آن طبیعی است.

کاربردهای میکرونیدینگ

کاربردهای این روش بسیار متنوع است ، که در ذیل به بیان آنها می پردازیم

اقدامات قبل از میکرونیدلینگ

  • اگر از آسپرین و داروهای ضد انعقاد خون استفاده می نمایید باید تا یک هفته قبل از میکرونیدلینگ مصرف آن را قطع نمایید .
  • کرم های لایه بردار وضد لک را باید یک هفته قبل قطع نمایید .
  • کسانی که در حال درمان آکنه با روآکوتان هستند باید حتما سه ماه از اتمام استفاده از آن گذشته باشد .

مدت زمان انجام میکرونیدلینگ

انجام این روش حدودا 30 دقیقه زمان می برد ، با مدت زمان بی حسی که حدودا ۴۵ دقیقه می باشد در مجموع کل زمانی که باید به این کار اختصاص دهید حدودا یک ساعت و نیم است.
میکرونیدلینگ تاثیر بسیار زیادی در از بین بردن استریا یا ترک های پوستی دارد ، هم چنین سفت شدن پوست ،از بین بردن چین و چروک های سطحی، شفاف سازی پوست و با طراوت ساختن پوست از اثرات بسیار خوب میکرونیدلینگ است.  همچنین بسته شدن منافذ باز پوست از دیگر اثرات مثبت 1می باشد که مشکل شایع پوستی خیلی از افراد می باشد.

چند جلسه میکرونیدلینگ لازم است

تعداد جلسات  این روش به هدف بستگی دارد، به عنوان مثال برای تحریک تولید کلاژن بهتر است حداقل سه جلسه انجام شود ، برای اسکارهای خفیف تا متوسط معمولا در موگه کلینیک به بیمار توصیه می شود که بین 4 تا 5 جلسه این کار را انجام دهد تا بهترین نتیجه ممکن را کسب نماید.
برای درمان اسکارهای عمیق بین 6 تا 7 جلسه نیاز است که البته تعداد دقیق جلسات میکرونیدلینگ بسته به پاسخ بدن هر شخص به درمان و گستردگی مشکل پوستی متفاوت است.
در موگه کلینیک ، پس از معاینه حضوری مشخص می شود که هر شخص چند جلسه نیاز به درمان دارد .

آیا تا به‌حال ویدئوی واقعی میکرونیدلینگ را دیده اید؟ در این ویدئو میتوانید روند میکرونیدلینگ در کلینیک موگه توسط خانم دکتر خاک سفیدی را مشاهده کنید:

 فواصل بین جلسات میکرونیدلینگ

فواصل بین جلسات میکرونیدلینگ هر 6 الی 8 هفته یک بار است ، برای جوانسازی صورت سه جلسه نیاز است ، پس از آن فرد باید سالی یکبار برای درمان نگهدارنده مراجعه نماید ، ترکیب میکرونیدلینگ با مزوتراپی اثرات فوق العاده ای دارد که به آن مزونیدلینگ می گویند و بهترین نتیجه را خواهد داشت.

آیا درمان با میکرونیدلینگ درد دارد؟

خیر این روش دردناک نیست زیرا 45 دقیقه قبل از درمان از یک کرم بی حس کننده استفاده می شود تا درد در طول درمان به حداقل و گاها به صفر برسد. میکرونیدلینگ روی هر نوع تایپ و رنگ پوستی قابل انجام است، احتمال ایجاد لک های تیره بر اثر التهاب -PIH-بعد از میکرونیدلینگ برخلاف لیزر بسیار بسیار اندک است و تنها استفاده از ضد آفتاب مناسب با شیوه صحیح کفایت می کند و شما می توانید به راحتی به فعالیت های روزانه خود برگردید. علتش هم این است که در میکرونیدلینگ لایه اپیدرم پوست سالم می ماند و می تواند به خوبی نقش محافظت کننده خود را ایفا کند. برخلاف لیزر که لایه اپیدرم آسیب می بیند.
در واقع این روش یک روش فرکشنال است یعنی قسمت های از پوست کاملا سالم می ماند و پوست می تواند سریعا خودش را بعد از میکرونیدلینگ برخلاف لیزر بازسازی نماید.

درحین انجام این روش با توجه به اینکه می خواهد چه کاری انجام شود و مشکل پوست چه هست ، سطح های مختلف درمان از خون آلود شدن بسیار تا فقط قرمزی مختصر انجام می شود اما در آخر که میکرونیدلینگ به اتمام می رسد و صورت پاک می شود ، فقط قرمزی پوست وجود دارد و صورت زخم نمی شود .

خیلی از مراجعه کنندگان موگه کلینیک این سوال را بیان می کنند که تفاوت میکرونیدلینگ و درمارولر چیست؟ پاسخ سؤالتان را در ادامه این مقاله بخوانید.

تفاوت میکرونیدلینگ و درمارولر چیست؟

دستگاه میکرونیدلینگ طوری طراحی شده است که در هنگام استفاده در جهت عمودی حرکت می کند که این عمل دقت درمان را بالا می برد ، در درمارولرها حرکت به شکل عمودی نیست و به صورتی است که در هنگام بلند شدن از روی پوست باعث پارگی اپیدرم می شود در نتیجه سبب ناراحتی بیشتر بیمار و آسیب به پوست بیمار و یا  باعث زخم می شود. از طرفی در درمالورها طول سوزن ثابت است و قابل تغییر نیست در نتیجه عمق نفوذ سوزن در پوست ثابت نیز است و همین مسئله نتیجه لازم را در بر نخواهد داشت زیرا که در مناطق مختلف پوست عمق نفوذ سوزنبرای رسیدن به لایه درم متغییر است .در نتیجه درمالور به هیچ عنوان کارایی لازم را ندارد.

چه اشخاصی نمی توانند از میکرونیدلینگ استفاده نمایند؟

  • افرادی که تبخال فعال دارند
  • اشخاصی که آکنه یا جوش فعال دارند
  • افرادی که مبتلا به اگزما و درماتیت سبورئیک هستند
  • اشخاصی که بیماری های التهابی پوست دارند مانند پسوریازیس یا بیماری صدفی
  • افرادی که خشکی شدید پوست دارند
  • کسانی که در حال مصرف آکوتان یا مشتقات آن هستند
  • اشخاصی که قرمزی شدید پوست یا روزاسه دارند

همچنین افرادی که آکنه یا جوش فعال دارند باید ابتدا تحت درمان دارویی قرار بگیرند و پس از درمان کامل آکنه کاندید انجام این روش خواهند شد.

 مراقبت های پس از میکرونیدلینگ

مراقبت های پس از میکرونیدلینگ چیست؟

  • بهتر است روزانه هفت تا هشت لیوان آب میل نمایند .
  • استفاده از آناناس توصیه می شود ، زیرا خاصیت ضد التهابی خوبی دارد
  • استفاده منظم از کرم ترمیم کننده ، مرطوب کننده و ضد آفتابی که برایتان تجویز شده است
  • سه روز اول از ضد آفتاب های بی رنگ استفاده شود ، از روز چهارم می توانید از ضد آفتاب های رنگی و کرم پودر هم استفاده کنید
  • بعد از انجام میکرونیدلینگ تا 24 ساعت از شست و شوی صورت اجتناب نمایید.

قرمزی ایجاد شده در میکرونیدلینگ چقدر زمان می برد که کامل برطرف شود؟

  • بعد از 24 ساعت از انجام میکرونیدلینگ تقریبا 40 الی 50 درصد قرمزی آن به شکل قابل توجهی از بین می رود ، مابقی آن طی سه الی ۷روز به شکل کامل از بین می رود .
  • بعد از سه روز بانوان می توانند از کرم پودر برای پوشاندن کامل قرمزی استفاده نمایند و مشکلی نخواهد داشت .

توصیه های موگه کلینیک در خصوص دقت لازم برای انتخاب مراکزی که دستگاه کارا و مناسبی دارند

دوستان کاملا به این موضوع دقت نمایید که دستگاهی که برای شما استفاده می شود. مرکز دارای دستگاه مطمئنی مانند کمپانی معتبر و دارای مجوز های لازم اروپا و آمریکا و تایدیه وزارت بهداشت و درمان ایران باشد. دستگاه چینی نباشد ، زیرا قدرت موتورها بایکدیگر فرق دارد و اگر قدرت موتور ضعیف باشد و سوزن ها جنس مناسبی نداشته باشند کاملا در پوست فرو نمی رود و تاثیر بسیار سطحی خواهد بود. به همین دلیل خیلی افراد بیان می کنند که درمان با میکرونیدلینگ را انجام داده اند و از این روش نتیجه ای نگرفته اند. تکنیک پزشک ،علم و مسلط بودن پزشک به انواع اسکار، دستگاه به کار گرفته شده و داروها همه و همه در نتیجه کار بسیار تاثیرگزار هستند.

میکرونیدلینگی که در موگه کلینیک استفاده می شود ، در واقع یکی از تاپ برندهای دنیاست.دارای CE اروپاست و دارای تایدیه وزارت بهداشت و درمان ایران نیز می باشد. دستگاه دارای پنل دیجیتال می باشد که عمق نفوذ نیدل قابل تنظیم است. عمق نفوذ از یک دهم تا سه میلیمتر می باشد. حتی سرعت ضربه سوزن قابل تنظیم است .
در سر قلم های این دستگاه ممبران یا غشایی تعبیه شده است که از ورود لنف و خون به داخل خود دستگاه جلوگیری می کند ، در واقع این امر باعث بالا رفتن سلامت و ایمنی حین کار می شود.
همه این موارد باعث نتایج بسیار خوب مراجعه کننده های ما شده است.

میکرونیدلینگ درمان لک

میکرونیدلینگ صورت

یکی از روش های جوان سازی پوست میکرونیدلینگ هست که با استفاده از دستگاه مختلفی انجام می شود. در این روش لایه برداری از سطح پوست انجام می شود و بعد از انجام این روش پوست ریزی داریم.

بهترین دستگاه میکرونیدلینگ

یکی از این دستگاه ها که کاربردی هست دستگاه درماپن هست. با استفاده از این دستگاه ما می توانیم ایجاد کانال های متعددی روی سطح پوست در ناحیه اپیدرم و قسمت فوقانی درم باعث لایه برداری سطحی می شود. همچنین تحریک کلاژن سازی در لایه های میانی پوست شویم.

از نظر استاندارد باید سوزن های که در آن تعبیه شده کاملا قابل نفوذ و با کیفیت خوب باشد. در غیر اینصورت سبب ایجاد ضایعات اضافی روی پوست می شود.

فواید میکرونیدلینگ صورت

این عمل سبب می شود ما بتوانیم خیلی از ضایعات پوستی را ترمیم بکنیم شامل:

  • چروک های سطحی
  • منافذ باز
  • اسکارها ( اسکارهای جای جوش ، اسکارهای سوختگی و یا جراحی ایجاد شده باشد)
  • استریا (ترک های ناشی از چاقی و بارداری ایجاد شده باشد)

داروهای میکرونیدلینگ

افرادی که برای این کار در نظر گرفته می شوند می بایست از نظر سابقه بیماری ها و مصرف داروها حتما باید بررسی شوند و مشاوره شوند و خیلی از افراد ممکن هست منع مصرف از این دستگاه میکرونیدلینگ صورت باشند و نمی توانیم این کار را برایشان انجام دهیم.

داروهای میکرونیدلینگ که بعد از اتمام کار بر روی سطح پوست زده می شود کرم های محافظت کننده پوست است و توصیه می شود حداقل تا چهل و هشت ساعت آب به پوست صورتشان نزنند. کرم محافظ و ضد آفتاب که فاقد از رنگ دانه باشد را استفاده بکنند.  بعد از گذر چند روز کرم های موضعی برای رفع تیرگی و لک و ضد چروک هم می توانند استفاده کنند تا مکمل روند درمان باشد. تمامی این داروها توسط پزشک تجویز می شود که با توجه به پوست فرد متفاوت است.

در فیلم زیر میتوانید تأثیر دارو استفاده شده در میکرونیدلینگ مشاهده نمایید:

مراقبت  های حین انجام میکرونیدلینگ

در ابتدا پوست را تمیز می کنیم و از بی حسی موضعی استفاده می کنیم. زیرا به دلیل استفاده از سوزن ممکن است سبب ایجاد درد شود. در حین انجام کار از کوکتل های مناسب استفاده می شود تا مکمل میکرونیدلینگ باشد.

بعد از انجام میکرونیدلینگ چه باشیم و چه کنیم؟ پاسخ به این سؤال و نظر کسانی که مزونیدلینگ انجام داده اند را در ویدئو زیر مشاهده کنید:

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ

  • کرم های مخصوص (کرم محافظ زینک و ضد آفتاب)
  • دوری از آفتاب
  • رعایت بهداشت

معایب میکرونیدلینگ صورت

تنها عارضه ای که می تواند داشته باشد تورم و قرمزی سطح پوست نیز می باشد که جای هیچ گونه نگرانی نیست چون ظرف مدت چند روز برطرف می شود. شایان ذکر هست برای برطرف شدن این موارد حتما به توصیه ها و مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ دقت نمایید.

درمان با میکرونیدلینگ چند درصد موثر است؟

حقیقت این است که تعیین دقیق درصد بهبودی امکان ندارد و کار غیر علمی می باشد زیرا که فاکتورهای مختلفی در این امر تاثیر گزار است. این فاکتورها شامل میزان پاسخ دهی پوست افراد به درمان، روند سرعت ترمیم پوست افراد، عمق اسکارها می باشد.
طبق آماری که ما از مراجعین خودمان داریم حدود ۵۰ درصد مراجعین بعد از جلسه دوم و حدود 30 درصد بعد از جلسه اول تغییرات مثبت را نظیر بهبودی اسکارها ، شفافیت پوست و … را مشاهده می کنند. و درمجموع بالای ۸۰ درصد رضایت در مراجعین ما درصد بسیار قابل قبولی هست. گاهی لازم است  تا برای رسیدن به حداکثر نتیجه  مطلوب  مخصوصا در اسکارهای عمیق درمان ترکیبی با ساب سیژن، تزریق ژل و پانچ انجام شود.

هزینه میکرونیدلینگ چقدر است ؟

هزینه میکرونیدلینگ با توجه به نتایج فوق العاده ای که نسبت به روش های درمانی دیگردارد، بسیار منطقی و قابل پرداخت و مناسب است .

نمونه کارهای استفاده از میکرونیدلینگ از خانم دکتر خاک سفیدی

سؤالات متداول میکرونیدلینگ

نمی‌توان زمان مشخصی را برای این امر بیان کرد؛ زیرا نتیجه با توجه به مشکلات پوستی و برنامه‌های درمانی افراد مشخص می‌شود. ممکن است برخی از افراد پس از چند روز یا چند هفته متوجه تغییرات شوند. در حالی که برخی دیگر به جلسات بیشتری نیاز داشته باشند.

اگر این روش توسط متخصص آموزش دیده و با استفاده از تجهیزات استریل انجام شود، مشکلی ایجاد نمی‌کند. به طور کلی میکرونیدلینگ روشی ایمن است. با این حال، اگر پوست به درستی تمیز نشود یا از تجهیزات آلوده استفاده شود، امکان بروز عفونت وجود دارد.

افرادی که مشکلات پوستی خفیف تا متوسط مانند جای جوش، خطوط ظریف و بافت ناهموار دارند، کاندیدهای خوبی برای میکرونیدلینگ هستند. این روش ممکن است برای کسانی که شرایط پزشکی خاص، آکنه فعال یا زخم‌های باز دارند، مناسب نباشد.میکرونیدلینگ در اسکار آکنه سطحی و لک ناشی از جوش موثر هست اما در اسکار های شدید موثر نیست

در حالی که دستگاه‌های میکرونیدلینگ DIY در بازار موجود است، توصیه می‌شود که میکرونیدلینگ توسط متخصصی آموزش دیده و در محیطی بهداشتی مثل مطب پزشک انجام شود.از طرفی دستگاهای خانگی قدرت موتور و دور مناسب برای نفوذ عمقی سوزن در لایه مناسب پوست را ندارند و حرفه ای نیستند. در میکرونیدلینگ موثر و موفق عمق واقعی نفوذ سوزن به لایه درم بسیار اهمیت دارد.

تعداد جلسات میکرونیدلینگ به مشکلات پوستی و برنامه‌های درمانی فردی بستگی دارد. اکثر افراد هر 4 تا 6 هفته یک بار و به مدت چند ماه باید برای این کار به پزشک مراجعه کنند و در صورت نیاز هر 6 تا 12 ماه یکبار آن را تمدید کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.